Agor

Το μπάσκετ μας ενώνει!

sout-2013-2014

Σουτ από την περιφέρεια σε Μυριοκέφαλα και Αργυρούπολη.

Την πρώτη εξόρμηση στα σχολεία της περιφέρειας πραγματοποίησε χθες (31/10) το Ρέθυμνο Aegean στα πλαίσια του προγράμματος «Σουτ …από την περιφέρεια» με την επίσκεψη στα Δημοτικά Σχολεία Μυριοκεφάλων και Αργυρούπολης.

Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος με τους παίκτες μας Άκη Καλλινικίδη, Νίκο Αγγελόπουλο και Φάνη Κουμπούρα που τους συνόδευαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο τύπου, επισκέφθηκαν το μονοθέσιο Δημοτικό σχολείο Μυριοκεφάλων και το 4θέσιο Δημοτικό σχολείο Αργυρούπολης, όπου τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι των σχολείων.

Τα παιδιά πήραν μαθήματα μπάσκετ, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα καθώς και προσκλήσεις να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για την υποστήριξη του προγράμματος, καθώς και τους διευθυντές και τους δασκάλους των σχολείων για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.

Χορηγός του προγράμματος «Σουτ από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και η COSMOsports ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση και το Goodnet.gr.