Agor

Το μπάσκετ μας ενώνει!

sout-2012-13

Διπλό “Σουτ” το Ρέθυμνο Aegean!!

Εντός παδιάς στο 5ο Δημοτικό και από την περιφέρεια στο Γυμνάσιο Επισκοπής…

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου επισκέφθηκαν χθες οι παίκτες μας Ακης Καλλινικίδης, Απόλλωνας Τσόχλας και Γκέημπ Προύιτ που τους συνόδευε ο team manager Γιώργος Κούμουλος. Τα παιδιά με πολύ ενθουσιασμό έπαιξαν μπάσκετ με τους αθλητές της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και πήραν πολλά αυτόγραφα.

Την ίδια ώρα μια άλλη αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής πραγματοποιώντας άλλο ένα “Σουτ…από την περιφέρεια”. Με τον προπονητή Θανάση Γιαπλέ και τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο, οι Brent Petway, Ανδρέας Σιζόπουλος και Δημήτρης Τσαρουχάς παρέδωσαν μαθήματα μπάσκετ, έπαιξαν 3Χ3 με τους μαθητές του Γυμνασίου, μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα που προσφέρει η AVINOIL ο επίσημος υποστηρικτής του προγράμματος. Ο προπονητής μας Θανάσης Γιαπλές προσκάλεσε τους μαθητές να παρακολουθήσουν ένα από τους επόμενους αγώνες της ομάδα μας στο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ πράγμα που όλοι αποδέχτηκαν με πολύ χαρά.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του Γυμνασίου Επισκοπής κ. Στέλιο Μανταδάκη και τους καθηγητές για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία, καθώς και τον Διευθυντή του 5ου Δημ. Σχολείου κ Νίκο Φωτάκη και τους δασκάλους του. Στη συνέχεια όλη η ομάδα βρέθηκε στον υπέροχο “Κήπο της Αρκούδαινας” όπου ο Γιώργος Βρανάς, ο Μιχάλης Κιμιωνής και η εταιρεία “Cretan Olive Oil Spa” πρόσφεραν στους αθλητές και τους προπονητές μας ένα λουκούλειο γεύμα με απίθανες γεύσεις της Κρητικής γης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μιχάλη Κιμιωνή και τον Γιώργο Βρανά για την εξαιρετική φιλοξενία και την αγάπη τους