Agor

Το μπάσκετ μας ενώνει!

id-2011-12

Ξεκίνημα στο Cyta-Σουτ…από την περιφέρεια !

Με μια δυνατή αντιπροσωπεία της ομάδας του Ρέθυμνο Aegean ξεκίνησαν τα «Cyta-Σουτ …από την περιφέρεια 2011-12» στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Σπηλίου του Δήμου Αγ.Βασιλείου Ρεθύμνου.

Ο αρχηγός Γιώργος Κούμουλος μαζί με τους Νίκο Παπανικολάου, Bred Petway, Zack Wright και Alpha Dialo, που τους συνόδευαν ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Ρέθυμνο ΚΑΕ Γιώργος Μαμαλάκης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Δημήτρης Τζέτζος, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο και Λύκειο Σπηλίου όπου τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν θερμά οι μαθητές και οι καθηγητές τους.

Μετά από μια σύντομη ομιλία του κόουτς Μυκονιάτη, οι παίκτες μας έδωσαν μαθήματα μπάσκετ και έπαιξαν ένα «4Χ4»(!) με τους επίλεκτους μπασκετμπολίστες του σχολείου, όπου δεν έλειψαν τα πειράγματα, το θέαμα, αλλά και… σόου από τον Bred Petway. Οι παίκτες της ομάδας μας μοίρασαν δώρα που πρόσφερε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, επίσημος χορηγός του προγράμματος για 3η συνεχόμενη χρονιά, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και τέλος ευχαρίστησαν τους μαθητές του Σπηλίου, φεύγοντας με την υπόσχεση άλλης μιας επίσκεψης πριντο τέλος της χρονιάς.

Στην συνέχεια την αντιπροσωπεία του Ρέθυμνο Aegean υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου κ. Γιάννης Πιπεράκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του προγράμματος.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του Λυκείου Σπηλίου κ. Γιάννη Φωτεινάκη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδάκη για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.

Το πρόγραμμα “Cyta-Σουτ από την περιφέρεια” υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση, το TVCRETA και ο ΡέθυμνοSportfm 103,3.